הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
אגסים_ביין_ותבלינים

אגסים ביין ותבלינים


קינוח חגיגי, מרשים וקל להכנה. היין צובע את הפרי עד שהוא עוטה על עצמו שמלה מרהיבה באדום עז. לתוצאה מושלמת, משתמשים באגסים מזן בוסק, אלה עם הקליפה באדום או חום כהה, שמרקמם נשמר בצורה מושלמת ,גם לאחר הבישול.
חומרים ל-10 מנות:
- 10 אגסים קלופים ומנוקים מליבה
-1 בקבוק יין אדום יבש
-2 כוסות סוכר
-1 מקל וניל חצוי לאורכו
-2 כוכבי אניס
-1 אגוז מוסקט
-4 תרמילי הל שלמים
-10 גרגי פלפל שחור



1.מביאים לרתיחה את היין עם התבלינים ומבשלים 5 דקות.
2.מוסיפים את האגסים ומבשלים עוד כחצי שעה, או עד
שהאגסים מתרכככים אך עדיין יציבים.
3.מצננים בתוך היין ומעבירים למקרר עד להגשה.


מה דעתך על אגסים ביין ותבלינים ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה