מה צריך?
הוראות הכנה/הגשה:
יש לערבב את החומוס עם הבצל, בהתאם לכמויות שאוהבים. על צלחת הגשה יוצרים גומת חומוס, מורחים ומסדרים בעזרת כף
יוצרים גומה במרכז ,לשם יוצקים את הטחינה לאחר שערבבנו אותה עם מים.
מפזרים מעט פפריקה מתוקה לקישוט, מוסיפים מעט שמן, מטפטפים מעט מיץ מלימון טרי.
את העגבנייה פורסים ומסדרים סביב החומוס
את הלחם קולים בטוסטר לצנימים, אני פרסתי לרצועות דקות.
את הביצה הקשה פורסים לשני חצאים ואת החלבון שומרים בשלמותו ומניחים במרכז הצלחת עם הטחינה.
תוספות לשדרוג: מלפפון חמוץ, פיטריות, פיטרוזיליה קצוצה.
בתאבון!!