הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
רביולי_מוקרם

רביולי מוקרם


רביולי מוקרם בהכנה פשוטה והתוצאה... מדהימה!
המצרכים שלנו:
שתי שיני שום אפשר גם שלוש אם הן קטנות
חצי בצל
3.5 כפות רסק עגבניות
שני שליש כוס מים
כוס וחצי של עגבניות ממגורדות
גבינה צהובה מגורדת
פלפל שחור
פפריקה אדומה
מלח
שמן
שום כתוש
רביולי

אופן ההכנה:
להרתיח מעט שמן על מחבת לחכות שתי דקות שהוא ירתח ולהכניס את הבצל לאחר שחתכנו אותו לחתיכות קטנות
נחכה כ4 דקות שהבצל יזהיב ולאחר מכן נכניס את שיני השום לאחר שגם אותן חתכנו אותן לחתיכות קטנות נחכה 2 דקות ונוסיף את הכפות רסק ומיד לאחר מכן את כוס המים ונחל בערבוב תוך כדי הערבוב נוסיף את כוסות רסק העגבניות המגורדות ונמשיך לערבב וכעת נכניס את התבלינים הסדרתי חשוב כל כך רק שימו לב שלא פספסתם כלום (פלפל שחור, פפריקה אדומה, מלח, ושום כתוש) כפית מכל דבר מלבד השום כתוש והמלח שמהם צריך שתי כפיות תשאירו את הרוטב כ 10 דקות על אש נמוכה יחסית שיתבשל
ובזמן הזה נכין את הרביולי:
נכניס מים רותחים לסיר נשים על הגז ואליו נשפוך את הרביולי עד שיתרכך לאחר שהרביולי רך מספיק נשפוך אותו לתבנית כסף גדולה בצורה מסודרת ועליו נשפוך את הרוטב שהכנו כך שיכסה את כל הרביולי שבתבנית לאחר מכן נכניס לתנור על חום של 250 עד שנראה שהרוטב מתחיל לבעבע קצת ברגע שהוא מתחיל לבעבע נפתח את התנור ונפזר מעל את הגבינה המגורדת 
נכניס שוב לתנור לכמה דקות עד שהגבינה תימס וזה הכל... בתאבון !

*** מי שרוצה יכול גם להוסיף לרוטב מרק עוף שתי כפיות בשלב התבלינים לא חובה כמובן
*** סך כל זמן השהיה של התבנית בתנור כולל השלב שלאחר הגבינה הוא כרבע שעה פחות או יותר

בהצלחה :)
מאמר זה טרם דורגמרתקמענייןנחמדסבירגרוע


מה דעתך על רביולי מוקרם ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה

ידוע כאוכל, רביולי, מוקרם, ערב, ארוחה