חרבות יכולות להרוג רק את מי שניצב מולן, הסיפורים קובעים לדורות הבאים.
מתוך הספר "מלכים ג"
שלום אורח
התחבר
/
הרשם
לוח הבקרה
הודעות
יצירת מאמר
משפחה
לייפסטייל
רוחניות
דעות
ידע
תרבות
אוכל
בריאות
ספורט
דיגיטלי
טבע
כסף
הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם?
ההרשמה
בחינם!
אגסים ביין ותבלינים
קינוח חגיגי, מרשים וקל להכנה. היין צובע את הפרי עד שהוא עוטה על עצמו שמלה מרהיבה באדום עז. לתוצאה מושלמת, משתמשים באגסים מזן בוסק, אלה עם הקליפה באדום או חום כהה, שמרקמם נשמר בצורה מושלמת ,גם לאחר הבישול.
חומרים ל-10 מנות:
- 10 אגסים קלופים ומנוקים מליבה
-1 בקבוק יין אדום יבש
-2 כוסות סוכר
-1 מקל וניל חצוי לאורכו
-2 כוכבי אניס
-1 אגוז מוסקט
-4 תרמילי הל שלמים
-10 גרגי פלפל שחור
1.מביאים לרתיחה את היין עם התבלינים ומבשלים 5 דקות.
2.מוסיפים את האגסים ומבשלים עוד כחצי שעה, או עד
שהאגסים מתרכככים אך עדיין יציבים.
3.מצננים בתוך היין ומעבירים למקרר עד להגשה.
מאמרים נוספים שיכולים לעניין אותך:
• הצעות למאכלים לתינוקות/פעוטות
בתקופה שבתי החלה לאכול מוצקים מידי יום שברתי את...
0
20/07/2013 | האלכימאית
• חומוס בכייף
כשרוצים ארוחה קלילה או סתם אין חשק לבשל ולהשקיע,...
0
20/07/2013 | האלכימאית
מה דעתך על אגסים ביין ותבלינים ?
תגובתך:
נא להקליד את תגובתך
כתובת אתר:
//:HTTP
שם:
נא להכניס שם
אימייל :
קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה
דיווח על מידע לא הולם
נכתב ע"י
SSSXX1234
בתאריך: 08/04/2015
ישראל יפרח בן 19
4 מאמרים | 7291 כניסות
0 תגובות למאמר זה - להוספת תגובה
דירוג המאמר
34%
נהנתם? נשמח לקבל לייק מכם!
Tweet
מאמרים קשורים
כבדי עוף על מצע פירה
כריך סלמי
לביבות בטטה (כמעט) ללא שמן
מתכון להכנת פיצה
מתכון לפלוב
שווה קריאה
חוקי נכים בעולמם של ההולכים על 2
השלט
מילים הורגות
ה פ נ ק ס
פוליטיקה של שקרים