הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
akler

מתכון מטורף לפחזניות/ אקלרים


המתכון הקל ביותר והמוצלח ביותר והטעים ביותר לפחזניות / אקלרים אשמח לתגובות!!

מצרכים:

לרביכה:

חבילה של 100 גרם חמאה חתוכה לקוביות (חבילה קטנה אחת)
כוס קמה אחת
כוס מים (כדאי להשתמש באותה הכוס של הקמח
כף סוכר
חצי כפית מלח
4 בייצים

לקרם וניל
2 מיכלים של שמנת מתוקה להקצפה 500 מליגרם סה"כ
6 כפות סוכר
חצי כוס חלב
1 חבילה של אינסטסנט פודינג בטעם וניל צרפתי.

הכנה:
מחממים תנור מראש בחום של 200 מעלות
מרתחיכים כוס מים בסיר ומוסיפים תוך כדי הרתחה את החמאה הסוכר והמלח
מחכים עד שהמים יבעבעו מרתיחה שופכים בבת אחת את הקמח ומערבבים מהר בכף עץ עד שהקמח הופך לבצק אחיד .

מעבירים למיקסר מקצועי עם וו גיטרה (למי שאין יכול להמשיך ללוש בכף עץ)
זורקים ביצה אחת פנימה מערבלים עד שהבצק מתאחד. ככה 4 בייצים כל פעם אחת

בסוף התהליך ישאר בצד דביק ומבריק.

מעבירים לשק זילוף עם צנטר משונן (אפשר גם עם כפות)
ויוצרים צורות עגולות או ארוכות
מכניסים לתור ל 20 דקות!. לאחר מכן מכבים את התנור ונותנים לפחזניות להתקרר בתוך התנור

מכינים קרם וניל ! מערבבים הכל ביחד ואת הסוכר מוסיפים כף כף תוך כדי הקפצפה
לאחר מכן מעבירים לשק זילוף

פוצעים את הפחזנית עם סכין או עם אצבע . אם מדובר באקלר מאורך חותכים אותו לשני חלקים וממלאים בקצפת.

אפשר להמיס חבילת שוקלד מריר עם 2 כפות חלב ולשפוך מעל לקישוט. מומלץ לשים גם שיערות חלווה

לכל שאלות ובקשות אני פה


מה דעתך על מתכון מטורף לפחזניות/ אקלרים ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה
מאת לאל ב 12/05/2016 21:00 ( הפרופיל שלי ) נשמע ממש טוב נראה לי אני אנסה תגובה לתגובה

ידוע כמתכון, פחזניות, טעים, קינוח, שוקלד, מתוק, חלווה, קל, ללא ידע