הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
בולונז

בולונז


מתכונים רבים למנה הכל כך מפורסמת הזו. לכל אחד יש את התיבול האישי שלו שאוהב להוסיף ולהעשיר את המנה הטעימה הזה. להלן מתכון בסיסי ופשוט שניתן להוסיף לו תיבול נוסף או לאכול ככה, פשוט וטעים
כיצד מכינים ספגטי בלונז?
 
מצרכים:
  • חצי קילו בשר בקר טחון 
  • בצל גדול קצוץ = קוצצים במידה הרצויה גסעד קצוץ היטב
  • רסק עגבניות =קופסה קטנה  אחת
  • 3/4 חבילת פסטה =פוסילי/פנה או כל סוג אחר שאוהבים
 
אופן ההכנה:
 
  • קוצצים את הבצל
  • במחבת ווק או במחבת עמוקה מטגנים את הבצל עם שמן.
  • מוסיפים את הבשר ומערבבים מידי פעם.
  • מתבלים בפלפל שחור ומלח גס לפי הטעם.
  • משאירים על האש למשך 10-15 דקות ולאחר מכן באופן הדרגתי מוסיפים את רסק העגבניות.
  • בצלוחית להעביר את הרסק עגבניות עם חצי כוס מים חמים ולערבב היטב.
  • להוסיף בהדרגתיות את הרסק עגבניות לבשר ולערבב.
 
במקביל להכנת הבשר להרתיח סיר עם מים, כף מלח גס וכף שמן ולהכין את הפסטה על פי הוראות הכנה.
לאחר שהבשר מוכן , מערבבים את הפסטה לתוך הבשר ומערבבים.
מעבירים לצלחת הגשה ובתאבון!
 
תוספות אפשרויות לתיבול הבשר :גזר,אורגנו, שום,פיטרוזיליה, מעט סוכר,כמון,בהרט,פפריקה מתוקה 
 
מדובר במנה פשוטה ומהירה הכנה שאהובה על ילדים, הכמות מתאימה לארוחת ערב משפחתית 4-6 מנות
 
 
 
מאמר זה טרם דורגמרתקמענייןנחמדסבירגרוע


מה דעתך על בולונז ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה

ידוע כספגטי בולונז,אוכל לילדים,ספגטי לילדים,ארוחת ערב קלה להכנה,ספגטי,בולונז,מתכונים עם בשר טחון