הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
דג_סלמון_קראנץ

דג סלמון קראנץ'


דג טעים מאד!
חומרים:
פילה דג סלמון נורבגי
לרוטב:
½ כוס מיונז
 2 כפות חרדל דיז'ון
1/3 כוס מיץ לימון
4 שיני שום כתושות
מלח, פלפל שחור גרוס
לציפוי:
1 כוס פירורי לחם פנקו גסים
50 גר' פיסטוקים גרוסים
קליפה מגוררת מ2 לימונים
מלח גס
פלפל גרוס
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הרוטב
יוצקים ¼ כוס רוטב לתחתית התבנית, מניחים את הדג ושופכים מלמעלה את יתרת הרוטב.
מערבבים את כל חומרי הציפוי, מניחים מעל הדג עם הרוטב.
אופים על 180 מעלות, 20 דקות מכוסה ועוד 20 דקות ללא כיסוי.
הערות: אם משתמשים בדג קפוא כדאי לקלף ממנו את העור כשהוא עוד קפוא, להניח בתבנית, לפזר  עליו מלח ולהשאיר ½ שעה.
 


מה דעתך על דג סלמון קראנץ' ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה