מעט או יותר מידי נוזלים
שימוש בחומוס מקופסת שימורים היות וזה בדרך כלל מבושל וצריך גרגירים לא מבושלים
במקרה של עודף נוזלים בתערובת, הפתרון הוא תוספת. לתערובת מעט גרגרי חומוס טחונים או פירורי לחם והכניסו אותה למקרר למשך שעה בערך. h
הכינסו מזלג לשמן לראות עם יש בועות מסיבו ועם לא הגבירו את חום השמן
לא להכניס יותר מידי כדורים זה עלול לקרר תשמן ההגשה : טעים מאד עם חצילים מטוגנים וטחינה טריה וחומוס בתוספת פיתות ולאפות טריות ציפס מטוגן וחצילים מטוגנים בהצלחה.