הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
cheesecake-r0706d

עוגת גבינה ללא אפיה


עוגה פשוטה ומהירת הכנה לעסוקים שבינינו וגם לאלו שלא, מלאת גבינה, ביסקוויטים ושוקולד. ילדים ומבוגרים ילקקו את האצבעות!!
מרכיבים:

*חבילת ביסקוויטים "פתי בר" בטעם וניל/חמאה

*200 גרם שוקולד מריר

*500 גרם גבינה לבנה 5%


אופן ההכנה:

בתבנית מלבנית בגודל 25X30 מניחים שכבה אחת של ביסקוויטים. (ניתן לטבול כל ביסקוויט בחלב, לא חייבים)

ממיסים 100 גרם שוקולד ומערבבים את השוקולד המומס לתוך הגבינה. מערבבים את התערובת עד שמתקבלת תערובת חלקה בצבעה. מורחים את התערובת על שכבת הביסקוויטים ומיישרים.

מניחים שכבת ביסקוויטים נוספת על תערובת הגבינה והשוקולד.

ממיסים את 100 גרם השוקולד הנותרים ושופכים את השוקולד על שכבת הביסקוויטים השניה.

מכניסים את העוגה במקרר להתייצבות.



**שומרים את העוגה במקרר עד להגשה ,להגיש קר.
**העוגה נשמרת במקרר במיטבה שבוע ימים ואף יותר.


בתאבון!!!!


מה דעתך על עוגת גבינה ללא אפיה ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה