כאשר אני נותן, אני מעניק לעצמי
וולט ויטמן
שלום אורח
התחבר
/
הרשם
לוח הבקרה
הודעות
יצירת מאמר
משפחה
לייפסטייל
רוחניות
דעות
ידע
תרבות
אוכל
בריאות
ספורט
דיגיטלי
טבע
כסף
הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם?
ההרשמה
בחינם!
דג סלמון קראנץ'
דג טעים מאד!
חומרים:
פילה דג סלמון נורבגי
לרוטב:
½ כוס מיונז
2 כפות חרדל דיז'ון
1/3 כוס מיץ לימון
4 שיני שום כתושות
מלח, פלפל שחור גרוס
לציפוי:
1 כוס פירורי לחם פנקו גסים
50 גר' פיסטוקים גרוסים
קליפה מגוררת מ2 לימונים
מלח גס
פלפל גרוס
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הרוטב
יוצקים ¼ כוס רוטב לתחתית התבנית, מניחים את הדג ושופכים מלמעלה את יתרת הרוטב.
מערבבים את כל חומרי הציפוי, מניחים מעל הדג עם הרוטב.
אופים על 180 מעלות, 20 דקות מכוסה ועוד 20 דקות ללא כיסוי.
הערות
: אם משתמשים בדג קפוא כדאי לקלף ממנו את העור כשהוא עוד קפוא, להניח בתבנית, לפזר עליו מלח ולהשאיר ½ שעה.
מאמרים נוספים שיכולים לעניין אותך:
• הצעות למאכלים לתינוקות/פעוטות
בתקופה שבתי החלה לאכול מוצקים מידי יום שברתי את...
0
20/07/2013 | האלכימאית
• חומוס בכייף
כשרוצים ארוחה קלילה או סתם אין חשק לבשל ולהשקיע,...
0
20/07/2013 | האלכימאית
מה דעתך על דג סלמון קראנץ' ?
תגובתך:
נא להקליד את תגובתך
כתובת אתר:
//:HTTP
שם:
נא להכניס שם
אימייל :
קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה
דיווח על מידע לא הולם
נכתב ע"י
mosh
בתאריך: 02/08/2013
20 מאמרים | 34491 כניסות
0 תגובות למאמר זה - להוספת תגובה
נהנתם? נשמח לקבל לייק מכם!
Tweet
מאמרים קשורים
כבדי עוף על מצע פירה
כריך סלמי
לביבות בטטה (כמעט) ללא שמן
מתכון להכנת פיצה
מתכון לפלוב
שווה קריאה
יומן היריון - חרדה לפני לידה
לידה מכוכב אחר
עניין של זמן 8 - יהוה, סודות הידע הקדום
התמודדות עם חסמי הצלחה
הבישול שלי לא טעים.... האמנם?