הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
בראוניז_שוקולד_ברוטב_שוקולד_תפוז

בראוניז שוקולד ברוטב שוקולד תפוז


מתכון מעולה לבראוניז שוקולד ברוטב שוקולד תפוז.
בראוניז שוקולד ברוטב שוקולד תפוז
חומרים
125 גרם שוקולד מריר
125 גרם חמאה
80 גרם סוכר
3 ביצים
½ כוס קמח
½ כוס שוקולד צ'יפס
½ כוס אגוזי מלך קצוצים גס
חומרים לרוטב שוקולד תפוז
כוס שוקולד
כוס שמנת
½ כוס מיץ תפוזים
אופן הכנה
1. ממסים את השוקולד והחמאה בקערת מתכת מעל סיר עם מים רותחים ("באן מארי")
2. מקציפים את השוקולד והחמאה המומסים עם הסוכר במיקסר במהירות בינונית, ומוסיפים בהדרגה את הביצים.
 3. מוסיפים בהדרגה את הקמח וחצי מכמות האגוזים.
4. יוצקים את הבלילה לתוך תבנית, מפזרים מעל שוקולד צ'יפס ואת שארית האגוזים.
5. מכניסים לתוך תמור חם של כ 160 מעלות בערך 25-30 דקות.
6. רוטב: ממסים את השוקולד בקערת מתכת מעל סיר עם מים רותחים ("באן מארי"), מוסיפים בהדרגה את השמנת ומיץ התפוזים.
 7. יש לצנן היטב (רצוי יום) לפני ההגשה.
 
בהצלחה!
מאמר זה טרם דורגמרתקמענייןנחמדסבירגרוע


מה דעתך על בראוניז שוקולד ברוטב שוקולד תפוז ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה

ידוע כבראוניז שוקולד ברוטב שוקולד תפוז