3. מוסיפים 1/2 כוס שמנת מתוקה או נוזל אחר ומערבבים.
4. שופכים לתבנית משומנת קלות ואופים למשך 30-40 דקות. בודקים בעזרת קיסם - אם הוא יוצא יבש העוגה מוכנה.
5. להכנת הציפוי: מרתיחים את יתרת השמנת במיקרוגל או בסיר קטן. שוברים את השוקולד בקערה ומוזגים מעליו את השמנת הרותחת. מערבבים היטב לקבלת לציפוי שוקולד חלק ומבריק. שופכים על העוגה כשהציפוי עדיין חם והעוגה חמה גם כן.
6. כשהעוגה מתקררת קצת, מכסים בניילון נצמד או נייר כסף ושומרים במקרר.