איש אינו יכול לכתוב ספר שילדים יאהבו, אם אינו כותב אותו קודם כל לעצמו.
א. א. מילן
שלום אורח
התחבר
/
הרשם
לוח הבקרה
הודעות
יצירת מאמר
משפחה
לייפסטייל
רוחניות
דעות
ידע
תרבות
אוכל
בריאות
ספורט
דיגיטלי
טבע
כסף
הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם?
ההרשמה
בחינם!
חביתה שכיף לאכול
אם יש דבר שבאמת קל להכין אותו זה חביתה(אפילו גברים יודעים )אבל אם להגיד את האמת קצת נמאס לאכול כל כך הרבה פעמים ביצה מטוגנת זה קצת ״יבש״. במאמר הבא אני אתן רעיונות לתוספות בחביתה שקצת ישפרו את הטעם או שלא,כמו שנאמר:״על טעם ועל ריח אין מה להתווכח״.
כל הרכיבים שיפורטו להלן צריך להשים אותם בכוס עם הביצה הנוזלית ורק אז לשפוך למחבת(כאילו דה).
טיפ קטן:כשמכינים חביתה מומלץ מאוד לטגן אותה על אש נמוכה.
רכיב א:גבינה צהובה .
הנוסחא די פשוטה על כל ביצה חותכים (בידיים) פרוסת גבינה צהובה אחת,זה באמת טעים כשהגבינה הצהובה מתחממת.
רכיב ב:סחוג ירוק.
על כל ביצה יש להוסיף חצי כפית סחוג.
רכיב ג:בצל ועגבניות.
לחתוך את העגבניות ובצל דק ולהשים במחבת.
זה כבר לאנשים שבאמת מוכנים להשקיע.
רכיב ג:תירס.
להשים בערך כמות של שתי כפיות תירס גרגירים על כל ביצה.
רכיב ד:אגוזים.
זה כבר יותר לאנשים שמעדיפים בריאות.
את הרכיבים הבאים תבחרו לעצמכם תתחילו להיות יצרתיים.
בהצלחה!
מאמרים נוספים שיכולים לעניין אותך:
• סלמון עסיסי אפוי בתנור
אחד הסודות להכנת דג ששומר על העסיסיות שלו בעת האפייה...
0
23/07/2013 | האלכימאית
• להחזיר את הקלוריה לפיסיקאים
קלוריה היא מונח של פיסיקאים שגלש לתחום המזון כשיטת...
0
03/12/2014 | baruch
מה דעתך על חביתה שכיף לאכול ?
תגובתך:
נא להקליד את תגובתך
כתובת אתר:
//:HTTP
שם:
נא להכניס שם
אימייל :
קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה
דיווח על מידע לא הולם
0 תגובות למאמר זה - להוספת תגובה
נהנתם? נשמח לקבל לייק מכם!
Tweet
תגיות
טיפים
מתכונים
מאמרים קשורים
אוכל, אהבה ומה שביניהם
מתכון לסופלה מטריף!
הפוך על הפוך
חוק זכויות החולה התשנ"ו 1996
חומוס בכייף
שווה קריאה
הקבלן והפועלים
בולשיט שהומופובים אומרים
פרופיל משתמש 984738
מחשבות בעקבות הקורונה
מתפוררים