הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
בישול_ואפייה

פשטידת גבינה ולחם


אם אין קמח, אפשר להוסיף למתכונים לחם! פשוט וטעים!
הלחם יכול להוות מרכיב חיוני בהרבה מתכונים, וזה לא פחות טעים לדעתי  משימוש בקמח.
הלחם סופג את הנוזלים,ומשמש תוספת בריאה למאכל  במיוחד אם הוא לחם שחור או לחם עם תוספים אורגניים.
למי  שמוכן לנסות,ולא אלרגי ללחם או למוצרי חלב,,אוכל להציע אחד מהמתכונים שאני מכינה:

פשטידת גבינה ולחם
החומרים:
 2 ביצים
קופסת גבינה לבנה (250 גר')
1 בצל בינוני מגורר או  קצוץ
כרבע כוס עלי שמיר או פטרוזיליה קצוצים דק
כחמש שש פרוסות לחם
מעט שמן
מעט מלח לפי הטעם

ההכנה:
לערבב את הביצים בקערה, להוסיף  את הגבינה ולהמשיך לערבב,
לטגן את הבצל  בשמן במחבת עד להזהבה, לחכות שיתקרר ,ולהוסיף לקערה,
להוסיף את עלי הפטרוזיליה או השמיר (או גם וגם),
לפורר את פרוסות הלחם לפירורים קטנים בידיים, אפשר להרטיב קלות במים
ולפורר בידיים, להוסיף לקערה ולערבב את כל החומרים עד שנקבל עיסה לא דלילה מדי ולא יבשה מדי,
(אם העיסה דלילה אפשר להוסיף עוד פרוסת לחם,ואם היא יבשה להוסיף  מעט גבינה),
לשמן תבנית צרה וארוכה (כמו של עוגת הבית או "איגליש קייק") בשמן בתחתיתה ועל הדפנות,
ולהעביר את העיסה לתוך התבנית.
להכניס לתנור בחום 170 ,או 180 מעלות, למשך כ-שלושת רבעי השעה בערך, או עד שהפשטידה מזהיבה ויציבה.
ולטעום בתיאבון!



מה דעתך על פשטידת גבינה ולחם ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה
מאת האלכימאית ב 02/05/2013 10:05 ( הפרופיל שלי ) נראה מעולה להכין לשבועותתגובה לתגובהבתגובה להאלכימאית מאת aliza_abc ב 08/05/2013 00:36 ( הפרופיל שלי ) חן חן! כדאי לך לנסות... אשמח לקבל משוב.

ידוע כפשטידת גבינה ולחם,פשטידה לשבועות,עוגת גבינה,מתכון קל לשבועות,שבועות