הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
mangold

חביתת-פשטידת ירק מנגולד


ללא טיגון עמוק, כמעט כמו פעם, על הפתיליה. הירקות יכולים להיות כמובן הרבה יותר מגוונים מאלו שאני מציעה, עם קישוא, אפונה, תרד.

מצרכים:

צרור עלי מנגולד
תפו"א גדול
גזר
כוסברה

3 ביצים
3/4 כוס שיבולת שועל טחונה דק (אפשר גם פירורי לחם)

פלפל שחור, מלח, אגוז מושקט




לחמם תנור לחם נמוך, 150-160 מעלות.

לחמם מחבת לחם גבוה ולהוריד לאש נמוכה.
להוסיף למחבת מעט שמן זית ואת העיסה ולטגן אותה על אש נמוכה בערך 10 דקות משני צידיה. הופכים את החביתה הזו, להשחמה קלה בשני הצדדים, בעזרת צלחת.



להעביר את החביתה לתנור לאפיה איטית, בערך כ- 20 דקות.

בתאבון (:






 



מה דעתך על חביתת-פשטידת ירק מנגולד ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה
מאת דקלה ב 24/07/2017 13:10בהנחיות העבודה לא כתוב מה עושים עם כל הדברים - ההנחיות קופצות ישר לשלב הטיגון ללא הנחיות לגבי המצרכים השונים, לקצוץ? לחתוך? לערבב?תגובה לתגובה

ידוע כמנגולד, חביתת ירק, מתכון למנגולד