בשביל כבוד צריך לעבוד, אז ה"מטלה" היחידה כאן היא ערבוב בשתי קערות: אחת לחומרים היבשים ושנייה לרטובים. שלוש דקות ואתם כבר אחרי.
מצרכים:
(לתבנית אינגליש קייק)
לקערת היבשים
1/2 כוס קמח כוסמין מלא (הזדמנות מעולה להכניס קמח מלא. אף אחד לא יתלונן על עוגה כל כך טעימה)
1/2 כוס סולת מלאה
1/2 כוס שבבי קוקוס
1 כפית אבקת אפייה (תמיד רצוי ללא אלומיניום)
1/2 כוס צימוקים ושקדים מכל סוג שבא לכם
לקערת הרטובים
אופן ההכנה
שפצור: כשהעוגה יוצאת מהתנור אפשר להשקות אותה ב-1/4 כוס מיץ תפוזים להעצמת העסיסיות.
התפוחים עושים פלאים. עוגת סולת וכוסמין{ליאם כהן}
הכינו מראש כמות כפולה: עוגת שוקולד עם מרכיב סודי שאחראי לעסיסיות המתפרצת
חביבה עלי ביותר היא עוגת שוקולד. היא תמיד טעימה, תמיד מתאימה ורצוי לאכול אותה חמימה עם כדור גלידה בצד.
(לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ)
אופן ההכנה:
עסיסיות מתפרצת. עוגת קקאו שוקולדית בחושה ( ליאם כהן)
תעשו לה כבוד: עוגת מייפל תפוז שאי אפשר להפסיק לזלול
יש המון מתכונים לעוגות תפוז, אבל זו ללא ספק עוגת התפוז האולטימטיבית, והיא מגיעה אלינו באדיבות שוש פוליאקוב, אופה מוכשרת וחברה יקרה.
אם אוהבים: גרידת קליפת לימון מחצי לימון
אופו ההכנה:
המייפל מוסיף קרמליות נעימה. עוגת תפוזים ומייפל ( ליאם כהן)