הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
לא_חייב_רק_להזמין

למה להכין אם אפשר להזמין


התמדה היא הפתרון ברוב המקרים , וכך גם באוכל , ובנסיונות להכנת אוכל , לא כל הזמן חייב להזמין .. יש גם מתכון לארוחה המשפחתית הקרובה :)

למה להכין אם אפשר להזמין ? 


למה בעצם לטרוח אם אפשר לקחת את המגנט שעל המקרר לחייג , לבחור , ופשוט
לחכות .

ירים יד הבן אדם שלא שרף את הביצה הראשונה של החביתה או את הלחם שאמור להיות לו טוסט . 
גם אני כחובבת אוכל מושבעת וכבשלנית ואופה מתחילה עד היום שורפת את הביצה
הראשונה של החביתה או את העוגת שוקולד שבדיוק קיבלתי את המתכון שלה המטורף,
אבל אז אני מנסה שוב ונשבעת לעצמי שהפעם אצליח . 

ואכן זה קורה בסוף אותה ביצה הופכת לחביתה ואותה תערובת של קמח ביצים שמן
וקקאו הופך למעין מעדן שוקולדי שכולו נוצר על ידי . הרבה ביצים נשפכו בנהר הזה ,
הרבה נסיונות כושלים להכנת מזון שאפשר לקרוא לו אוכל , לאותה עוגה שאני יכולה
להסתכל עליה בגאווה ולומר שהיא שלי ואני הכנתי אותה !!
אז הנסיונות שלי להכנת אוכל מצליחים בסוף , כי הסוד הכי גדול שלי הוא: ההתמדה !

תתמיד ובסוף תבוא ההצלחה . 
אז לכל אחד שמתקשה , שמפחד או שבחיים לא אכל אוכל מבלי לחייג לפיצרייה
,למסעדה או לפסטה הקרובה , קומו , כן , כן , אתם קומו , תקחו את הביצה מהמקרר
ותכינו את החביתה שלכם , תארגנו שני פרוסות לחם שימו גבינה צהובה קצת קטשופ וזיתים להכנת הטוסט המושלם , (בכל אופן לדעתי)
ולאט לאט תראו שהמטבח לא כזה
מפחיד ומי יודע אולי עד הארוחה המשפחתית הקרובה תוכלו להציג את האורז עם
האפונה והגזר שהוכן על ידכם או את הקינוח הכי טעים שהוגש על השולחן .. 

ושלא תגידו שכולי רק דיבורים , ושכל עוגה מרשימה היא בעצם גם קשה להכנה , קבלו
עוגת קרמבו , שלוש שכבות שגם המשפחה הכי קרובה שלכם לא תזהה שאתם הכנתם
אותה , ואל תשכחו שאולי לא תצליחו על הניסיון הראשון אבל התמדה מביאה לתוצאה
יפה , אז צאו לדרך בהצלחה ! :) 

מצרכים לעוגה : 

 1 כוס סוכר 
1 חבילת אינסנט פודינג שוקולד
1 שקית אפייה 
5 ביצים

לקרם :

500 מיל שמנת מתוקה
1 חבילת פודינג וניל 

לגנאש :

250 מיל שמנת מתוקה
חבילת שוקולד מריר

אופן ההכנה : 

1. להקציף את החלבונים עם הסוכר 
2. להוסיף את החלמונים ולהקציף עוד מספר שניות 
3. להוסיף את הפודינג שוקולד עם האבקת אפייה ולקפל בעדינות
4. לחמם תנור ל180
5. לאפות בין 15 ל20 דק תלוי בתנור 
6. לחכות שהעוגה תתקרר 
7. להכנת הקרם : יש להקציף את השמנת מתוקה עם הפודינג וניל ולשפוך על העוגה 
8. להכניס למקרר או למקפיא , להכנת הגנאש יש לשים על בן מארי שמנת מתוקה ושוקולד מריר , להכניס את 9. הגנאש שנוצר לכ10 דק במקרר לשפוך על העוגה ושוב למקרר . 

לחכות שהאורחים יגיעו ולהגיש ! בהצלחה :)


מה דעתך על למה להכין אם אפשר להזמין ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה