הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
לביבות_צמחוניות_מ-ש-ג-ע-ו-ת

לביבות צמחוניות מ-ש-ג-ע-ו-ת


אם אתם בעניין אילתורים - אתם דומים לי. מה עושים כשאין משהו מוכן במקרר? לוקחים את מה שיש שם, מגייסים את הדמיון - ונהנים ממתכון חדש ונפלא. ואם טעים לכם - מה יותר טוב מלתת גם לאחרים להתענג?

השיטה שלי להכנת אוכל היא כזו: פותחים מקרר, רואים מה יש - מכינים מזה משהו. היום הכנתי משהו שבא לי לשתף ולהמליץ וזה לביבות/קציצות ירק:

לקחתי:
תפוח אדמה קטן ובישלתי יחד עם 2 גזרים קטנים
גרדתי קישוא
קצצתי כרישה
כתשתי שן שום
והוספתי חצי פחית שימורים של אפונה שאותה מעכתי יחד עם הגזרים ותפוח-האדמה עם מועך פירה

ביצה
פירורי לחם

לזה אפשר להוסיף תבלינים לפי הטעם. אני הוספתי:
מלח-פלפל
אבקת קארי
כורכום
פפריקה מתוקה

עירבבתי טוב וטיגנתי. יצא פשוט תענוג של ארוחת צהריים צמחונית וכייפית.

בתאבון !



מה דעתך על לביבות צמחוניות מ-ש-ג-ע-ו-ת ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה

נכתב ע"י italia
בתאריך: 06/05/2015
איטליה לביא

27 מאמרים | 37859 כניסות
דירוג המאמר
52%
 השארת תֶּשֶׁר לitalia
זה לא חוק, אבל מתוק: טיפ לכותבת-חוויה מעצבת
נהנתם? נשמח לקבל לייק מכם!