מצרכים:
1-2 סלקים בינוניים
חופן שזיפים יבשים, כ-5 יחידות
מיץ מלימון טרי
שמן זית
אופן ההכנה:
1. יש לבשל את הסלט במשך שעה וחצי
2. לאחר שהסלק מתקרר, מגרדים באופן גס על פומפיה
3. קוצצים דק דק את השזיפים (מוציאים את הגלעין), מומלץ לשפוך מים רותחים על השזיפים שינקו אותם וירככו אותם.
4. מתבלים במיץ לימון ע"פ הטעם (בערך 1-2 כפיות)
5. מוסיפים מעט שמן זית
הערות: מומלץ לתת לסלט לעמוד כשעה במקרר לתפוס טעמים.
בתאבון!