הכותבים במנטליקה מרוויחים תמלוגים מהפרסומות, רוצה גם? ההרשמה בחינם!
עוגיות-טחינה

עוגיות טחינה קלילות


לאירוח ברגע האחרון, סתם כשבא לנשנש, העוגיות אהובות על כולם בכל זמן.

 

 

רמת קושי: קל

זמן הכנה: עד שעה

 

 

מצרכים:(כמות של 30-40 עוגיות)

  • 100 גרם חמאה רכה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל/שקית סוכר וניל
  • 1/2 כוס טחינה גולמית
  • 1 כוס קמח
  • 1/2 כפית אבקת אפיה

הוראות הכנה:

  1. להקציף במיקסר את החמאה והסוכר לתערובת קרמית.  ניתן גם במזלג בלבד.
  2. להוסיף את תמצית הווניל והטחינה. בעזרת מרית להוסיף את הקמח ואבקת האפייה לבצק אחיד ולא פירורי.
  3. ליצור עיגולים בגודל עגבנית שרי בערך ולשטח על תבנית אפיה.
  4.  לאפות כרבע שעה ב- 180 מעלות (או עד שמזהיב).

 

 

  1. הערות:
  2. מומלץ להוציא מהמקרר את החמאה שעה קודם להכנה
  3. ניתן לשדרג את המתכון עם שבבי שוקולד לבן, מעשיר את הטעם
  4. העוגיות נמסות בפה ופריכות מאוד בבסיס הראשון.
  5.  
  6. זהירות! מתחסל במהירות!
מאמר זה טרם דורגמרתקמענייןנחמדסבירגרוע

מה דעתך על עוגיות טחינה קלילות ?
תגובתך:
כתובת אתר: //:HTTP
שם: אימייל : קבלת תגובות לאימייל
פרסום תגובה
מאת נ*גה ב שבת 26 מרץ 2011 20:14עוגיות מעולות !
גם אני מכינה אותן...:)
תגובה לתגובהמאת מירי ב שבת 05 מרץ 2011 13:04נראה טעים!תגובה לתגובה

ידוע כעוגיות טחינה,עוגיות ביתיות,עוגיות קלות להכנה,טחינה,עוגיות בריאות,עוגיות בית,עוגיות מהירות,מה בר רפאלי יודעת לאפות